Roos Transmissie Service

Na enkele jaren in het buitenland en in Nederland bij grote en middelgrote revisiebedrijven te hebben gewerkt, ben ik weer voor mijzelf begonnen. Mijn revisiebedrijf is nu in Wormerveer gevestigd.

Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar werkzaam in de revisiebranche dus hebben de meeste automatische versnellingsbakken voor mij geen geheimen meer. Door regelmatig seminars in binnenland en buitenland te volgen, ben ik altijd op de hoogte van de meest recente versnellingsbakken en revisietechnieken.

Ik ben lid van ATSG en ATRA. Dit zijn de 2 grootste spelers op het gebied van reviseren en probleemoplossingen wereldwijd. Wekelijks wordt ik op de hoogte gebracht over de nieuwste updates van alle versnellingsbakken.

Tevens ben ik lid van Precision International; fabrikant van frictieplaten en pakkingsets. Ook door deze fabrikant wordt ik op de hoogte gehouden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van revisie.

Regelmatig volg ik seminars van Sonnax over updates van kleppenblokken.

Launch, autel en snap on

Ik maak gebruik van de modernste uitleesapparatuur zoals Launch, Autel en Snap on.

Indien mogelijk, kunt u bij mij ook terecht voor het programmeren van ecu (computer). Ik verleen mijn diensten zowel aan particuliere als aan zakelijke klanten zoals garages, leasemaatschappijen en dealers.                                                                     Indien gewenst, kan ik voor u de auto laten ophalen door mijn vaste transporteur.